Koronavirusi i ka marrë jetën një efektivi të Policisë së Tiranës. Mësohet se ka humbur jetën efektivi Ilir Nerguti, ndërsa dy javë më parë kishte humbur edhe babain po nga ky virus i rëndë.

Lajmin e bëjnë të ditur miqtë në rrjetet sociale, përfshirë edhe deputetin Halit Valteri.

“Prehu ne paqe miku im, sot ne humbem nje mik te mire, koleget nje profesionist ne detyren qe mbante dhe shteti humbi nje njeri te madh.

Krenar per cdo dite qe kemi biseduar dhe keshillat e tua do jene te vlefshme gjithe jetes. Do te kujtojme gjithmone Komandant Ilir Nerguti”, shkruan Valteri.

Nerguti ishte shtruar prej disa ditësh në spital, ndërsa është babai i dy fëmijëve.

The coronavirus has taken the life of a member of the Tirana Police. It is learned that the effective Ilir Nerguti lost his life, while two weeks ago he also lost his father from this serious virus.

The news is announced by friends on social networks, including MP Halit Valteri.

“Rest in peace my friend, today we lost a good friend, colleagues a professional in the task he held and the state lost a great man.

Proud of every day we have talked and your advice will be valuable for a lifetime. We will always remember Commander Ilir Nerguti “, writes Valteri.

Nergut had been hospitalized for several days while he is the father of two children.