4 mjete janë përplasur në aksin nacional Lezhe-Shkodër, ku për pasojë janë plagosur disa 4 persona.

Të plagosurit janë dërguar në spitalet e Lezhës dhe Shkodrës. Ende nuk dihet gjendja e tyre shëndetësore dhe rrethanat e aksidentit.

Raportohet se mes të plagosurve ka edhe fëmijë. Ndërkaq si pasojë e aksidentit është krijuar një trafik i rënduar përgjatë superstradës

Ndërohë këto janë pamjet e ofruar nga mediat vizive, ku tregojnë se makina tip fouristradë ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në fushën e mbjellur me jonxhë.

Njoftimi i Policisë

Rreth orës 17:25, në aksin rrugor Shkodër-Lezhë, në fshatin Mabë, ka ndodhur një përplasje automjetesh ,ku për pasojë kanë marrë dëmtime 4 shtetas, të cilët janë transportuar në spitalin Rajonal Shkodër dhe Lezhë.

4 vehicles collided on the national axis Lezhe-Shkodër, where as a result some 4 people were injured.

The injured were taken to Lezha and Shkodra hospitals. Their health condition and the circumstances of the accident are still unknown.

There are also reports of children among the injured. Meanwhile, as a result of the accident, a heavy traffic was created along the highway

Meanwhile, these are the images provided by the visual media, where they show that the four-wheel drive car went off the road and ended up in the field planted with alfalfa.

Police Notice

At around 17:25, on the Shkodër-Lezhë road axis, in the village of Mabë, a vehicle collision occurred, resulting in injuries to 4 citizens, who were transported to the Shkodër and Lezhë Regional Hospital.