4 persona janë shpallur në kërkim nga Policia, si autorë të dyshuar të atentatit të ndodhur pak ditë më parë në mes të Fierit, ku mbeti i vdekur Shkëlzen Kastrati.

Në kërkim janë 3 persona që dyshohet se kanë marrë pjesë direkt në atentat, ndërsa personi i katër është shoferi i një mjeti tip “Audi” që ka pritur në Mbrostar autorët. Pasi kanë djegur mjetin tip Range Rover me të cilin bënë atentatin, autorët janë larguar me “Audi”.

Identiteti i tyre nuk bëhet me dije. Pritet që në orët në vazhdim Policia të dërgojë njoftim zyrtar.

Kujtojmë se, Shkëlzen Kastrati, 41 vjeç, mbeti i vdekur paraditen e 1 shkurtit në Fier pas një atentati të mirorganizuar, në rrethrrotullimin e Sheqit. Ai udhëtonte me mjetin e tij tip Mercedes Benz ML, kur u qëllua me dy plumba që i morën jetën.

Që prej ditës së vrasjes së 41 vjeçarit bëhet me dije se policia ka shoqëruar disa persona, kalimtarë të rastit apo dhe persona të tjerë që kanë lidhje me ngjarjen. Gjatë orëve të fundit policia ka zhvilluar disa operacione të befasishme në Tiranë, për kapjen e autorëve të dyshuar të ngjarjes.

Gjithashtu, operacione dhe kontrolle shtëpishë janë bërë dhe në qytetet e Durrësit dhe Vlorës, si dhe në Fier.

4 people have been declared wanted by the Police, as suspected perpetrators of the assassination that took place a few days ago in the middle of Fier, where Shkëlzen Kastrati died.

We are looking for 3 people who are suspected of having directly participated in the assassinations, while the fourth person is the driver of an “Audi” type vehicle that waited in Mbrostar for the perpetrators. After burning the Range Rover vehicle with which they carried out the assassination, the perpetrators left in an Audi.

Their identities are not disclosed. It is expected that in the coming hours the Police will send an official notification.

We recall that Shkëlzen Kastrati, 41 years old, died on the morning of February 1 in Fier after a well-organized assassination attempt at the Sheqi roundabout. He was traveling in his Mercedes Benz ML when he was shot with two bullets that took his life.

Since the day of the murder of the 41-year-old, it has been reported that the police have accompanied several persons, bystanders or other persons related to the event. During the last hours, the police have conducted several surprise operations in Tirana, to catch the suspected perpetrators of the event.

Also, operations and house checks have been done in the cities of Durrës and Vlora, as well as in Fier.