Njoftim i kolegëve:
Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të kolegut tonë Drejtuesit Shkëlqim Qamili.

Shkëlqimi pas një lufte të egër me virusin pandemik Covid 19 u nda sot para kohe nga jeta, duke lënë pas familjen, miqt por kishte ende shumë për ti dhënë Policisë së Shtetit dhe vendit, i cili ka punuar në funksione të larta drejtuese gjithmonë me përkushtim, profesionalizëm dhe ndershmëri!

I shprehim ngushëllimet më të thella familjes, të afërmve dhe miqve të tij.

Lamtumirë mik dhe koleg i nderuar!

Shpirti i tij u prehtë në paqe!

 

Notice to colleagues:
It is with deep sorrow that we announce the death of our colleague Leader Shkëlqim Qamili.

Splendor after a fierce battle with the Covid 19 pandemic virus passed away prematurely today, leaving behind family, friends but still had much to give to the State Police and the country, which has worked in senior management positions always with dedication , professionalism and honesty!

We express our deepest condolences to his family, relatives and friends.

Goodbye dear friend and colleague!

His soul rested in peace!