Në një video të publikuar JOQ Albania, shihen disa persona të veshur si policë që kërcejnë në një dasmë në shkodër. Nuk dihet ende nëse ata janë realisht efektivë policie apo të ftuar në dasmë.

Featured image of article: Me uniformë dhe pistoletë në brez, “efektivët” e policisë “e djegin” në dasmën shkodrane, rrethojnë nusen dhe kërcejnë pa problem.
Policia e Shtetit dhe Ministria e Shëndetësisë bëjnë thirrje çdo ditë që qytetarët të ruajnë distancimin social dhe të mbajnë maska. Madje është ndaluar muzika në lokale pas orës 20:00 si edhe janë vendosur gjoba për pronarët e restoranteve që organizojnë dasma.

Por çfarë ka ndodhur së fundmi në Shkodër?

Siç shihet edhe në videon e publikuar nga JOQ, disa persona që të veshur si policë shfaqen kërcyer në një dasmë në Shkodër. Të armatosur dhe të veshur me uniformën e policisë ata kërcejnë dhe nuk respektojnë distancimin social. Ajo që vihet re është se ata kanë vendosur vetëm maska. Por, nuk dihet ende nëse ata janë efektivë policie apo të ftuar në dasmë.

In a video published by JOQ Albania, several people are seen dressed as police officers dancing at a wedding in Shkodra. It is not yet known if they are actually police officers or wedding guests.

Featured image of article: With a uniform and a pistol on their belt, the police “burn” the “Shkodra” at the wedding in Shkodra, surround the bride and dance without any problems.
The State Police and the Ministry of Health call every day for citizens to maintain social distance and wear masks. Music has even been banned in bars after 20:00 and fines have been imposed on restaurant owners who organize weddings.

But what has happened recently in Shkodra?

As seen in the video published by JOQ, some people dressed as police officers appear dancing at a wedding in Shkodra. Armed and wearing police uniforms they jump and disregard social distancing. What is noticeable is that they have only put on masks. But it is not yet known if they are police officers or wedding guests.