Njoftimi i policisë:

Librazhd / Informacion paraprak

Më datë 23.10.2020, rreth orës 19:00, në aksin rrugor Librazhd-Elbasan, në fshatin Mirakë, shtetasja D.J., 40 vjeç, aksidentalisht ka rënë në një tumbin e cila ishte në anë të rrugës.

Me marrjen e njoftimit menjëherë shërbimet e Policisë dhe Zjarrëfikses kanë shkuar në vendngjarje ku ka ndihmuar dhe nxjerr shtetasen e cila është transportuar për në Spitalin Rajonal Elbasan, jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Police notification:

Librazhd / Preliminary information

On 23.10.2020, around 19:00, on the road axis Librazhd-Elbasan, in the village of Mirakë, the citizen D.J., 40 years old, accidentally fell into a mound which was on the side of the road.

Upon receiving the notification, the Police and Fire Services immediately went to the scene where he helped and rescued the citizen who was transported to the Elbasan Regional Hospital, out of danger for life.

The investigative team is at the scene and is working to fully document the circumstances of the event.