Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në aksin Elbasan-Gjinar në fshatin Shelcan ku si pasojë mbetën të plagosur 5 persona.

Elbasan/ Informacion paraprak

Në fshatin Shelca, Elbasan, një mjet në oborrin e banesës ka rrëshqitur aksidentalishtë pasi drejtuesi i mjetit shtetasi A.Q., 27 vjeç kishte zbritur nga mjeti për të marrë dicka në banesë dhe mjeti ka lëvizur nga vëndi dhe për pasojë janë plagosur pasagjerët shtetasit, J.N., V.Ll. F.Q., G.N., dhe A.N.,të cilët janë transportuar në Spital për ndihmë mjeksore dhe ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor ndodhet në vendgjarje dhe po punon për dokumentimin e plotë të ngjarjes.

An accident occurred today on the Elbasan-Gjinar axis in the village of Shelcan where as a result 5 people were injured.

Elbasan / Preliminary information

In the village of Shelca, Elbasan, a vehicle in the yard of the apartment accidentally slipped after the driver of the vehicle, citizen AQ, 27 years old, got out of the vehicle to get something in the apartment and the vehicle moved from the place and as a result the passengers, JN, were injured. V.Ll. F.Q., G.N., and A.N., who were transported to the Hospital for medical assistance and are out of danger for life.

The investigative team is at the scene and is working to fully document the event.