Policia kap të fshehur poshtë banakut një shtetas tjetri ia mbath në banjo

Pas masave të marra kundër përhapjes së koronavirusit në Shqipëri, shumë qytetarë nuk janë duke i respektuar.

Një rast i tillë është kapur edhe nga policia në një lokal në Tiranë. Lokali ku ndodheshin tre qytetarë brenda dukej nga jashtë si i mbyllur, pasi qepeni ishte i ulur, por në fakt nuk rezultoi ashtu.

Policia kërkoi hapjen e qepenit, ku në fillim u përballën me një grua, por kur filluan kontrollin, brenda u gjetën edhe dy burra.

Njëri ishte futur poshtë banakut dhe tjetri në banjo.

Qytetarët sipas aktit normative do të gjobiten me 100 mijë lekë të vjetra, përveç gjobës së biznesit i cili nuk ka respektar urdhërin.

Kujtojmë se ky nuk është rasti i parë që qytetarët thyejnë rregullat e karantinimit.

View this post on Instagram

🤔

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania) on

Following the measures taken against the spread of coronavirus in Albania, many citizens are disrespectful.

One such case was also seized by police at a local in Tirana. The bar where the three citizens were inside seemed closed from the outside, as the shutter was lowered, but in fact it did not work out.

Police demanded the shutter be opened, where they were initially confronted by a woman, but when the search began, two men were found inside.

One was tucked under the counter and the other in the bathroom.

Citizens under the normative act will be fined 100 thousand leks, except for the business fine which does not respect the order.

Remember that this is not the first time that citizens have broken the quarantine rules.