Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur në lagjen “Village” të Ferizajt në Kosovë pak minuta më parë duke shkaktuar deri më tani një numër të madh të plagosurish.

Mësohet se deri më tani, numri i të plagosurve ka shkuar në 31, ku mes tyre ka gra dhe fëmijë. Mes të plagosurve janë dy fëmijë, ndërsa konfirmohen se 7 të plagosur janë në gjendje të rëndë dhe u nisën për trajtim më të specializuar në QKUK në Prishtinë.

Për fat të mirë, nuk ka raportime për të vdekur.

Dyshohet se shpërthimi ka ndodhur për shkak të një bombole gazi në restorantin “Steak House”.

A powerful explosion occurred in the “Village” neighborhood of Ferizaj in Kosovo a few minutes ago, causing a large number of injuries so far.

It is learned that so far, the number of injured has gone to 31, including women and children. Among the injured are two children, while it is confirmed that 7 injured are in serious condition and left for more specialized treatment at the UCCK in Pristina.

Fortunately, there are no reports of deaths.

It is suspected that the explosion occurred due to a gas cylinder in the restaurant “Steak House”.