Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur sot në një ndërtesë në qendër të Madridit duke lënë tre persona të vdekur.

Shpërthimi i fuqishëm përfshiu tre katet e sipërme të godinës, në zonën e Calle de Toledo. Pamjet dramatike nga skena e ngjarjes bënë xhiron e botës.

Në këtë video shfaqen shtëllunga të mëdha tymi dhe një ndërtesë që është shkatërruar.

Ende nuk dihet shkaku i shpërthimit ndërsa një hetim ka nisur mbi ngjarjen.

Paraprakisht dyshohet për një rrjedhje gazi.

Një gazetar lokal e quajti shpërthimin si të “tmerrshëm” duke raportuar se kishte ndodhur në rrugën “Calle Toledo” në qendër të kryeqytetit spanjoll.

Në rrugë është vendosur një perimetër sigurie, ndërsa në vendngjarje përpos policisë ndodhen edhe Njësitë e Mbrojtjes Civile dhe 8 zjarrfikëse.

 

A powerful explosion occurred today in a building in the center of Madrid leaving three people dead.

The powerful blast engulfed the upper three floors of the building, in the Calle de Toledo area. Dramatic scenes from the scene of the event made the rounds of the world.

This video shows large plumes of smoke and a building that has been destroyed.

The cause of the explosion is still unknown while an investigation has been launched into the incident.

A gas leak is previously suspected.

A local journalist called the blast “terrible”, reporting that it had taken place on Calle Toledo Street in the center of the Spanish capital.

A security perimeter has been set up on the road, while in addition to the police, there are also Civil Protection Units and 8 fire brigades at the scene.