Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur në Iskenderun të Turqisë.

Paraprakishte mediat truke dyshojnë se një person fillimisht ka qëlluar ndaj policisë dhe më pas ka shpërthyer edhe bombën që kishte me vete duke hedhur veten ne erë.

Megjithatë asnjë deklaratë zyrtare nuk është bërë ende në lidhje me arsyen e shpërthimit.

Shpërthimi i fuqishëm u dëgjua në pjesën më të madhe të qytetit, ndërsa ekpiet e policisë bënin thirrje që qytetarët të futen brenda në shtëpi.

A powerful explosion has occurred in Iskenderun, Turkey.

Earlier, the trick media suspected that a person first shot at the police and then detonated the bomb he had with him, blowing himself up.

However no official statement has yet been made as to the cause of the explosion.

The powerful explosion was heard in most parts of the city, while police teams called for citizens to enter the house.