Të gjithë meshkujt që kanë probleme me ereksionin duhet të mbajnë një dietë me ushqime të caktuara për të pasur një performancë perfekte në shtrat dhe aq më tepër ditën e Shën Valentinit që edhe pse të gjithë thonë se është një ditë e zakonshme, në të vërtetë është krejt e kundërta, pasi edhe pse thuhet kështu të gjithë i kushtojnë orë të tëra për të dukur sa më perfekt. Është e rëndësishme të dini se nuk është domosdoshmërishtë e nevojshme që të shkoni në farmaci për të blerë Viagra, pasi ekzistojnë disa ushqime që mund të ndihmojnë. Sipas shkencëtarëve lëngu i shalqirit është një ‘viagra natyrale’, pasi përmban aminoacide të cilat ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe gjithashtu vitamina C.

Më poshtë po ju tregojmë dy receta të thjeshta me bazë shalqiri të cilat do t’u vijnë në ndihmë.

Receta 1

Përbërësit: ¼ shalqi, 1 limon, 1 shegë.

Përgatitja: Futini të gjithë përbërësit në një blender dhe përziejini mirë. Lëngun futeni në një shishe dhe ruajeni në frigorifer.

Si ta konsumoni: Çdo mëngjes pini çerek gote me këtë lëng me stomakun bosh. Ju mjaftojnë dy ditë. Ky lëng i shëndetshëm dhe natyror do të përmirësojë qarkullimin e gjakut në organin seksual dhe performancën në shtrat, ndërsa vlen të theksohet se nuk ka asnjë efekt anësor.

Receta 2

Përbërësit: ½ shalqi, 10-12 luleshtrydhe, ½ limon.

Përgatitja: Fusni në blender shalqirin dhe përziejeni derisa të bëhet lëng. Shtoni limonin dhe luleshtrydhet. Përziejini mirë. Futeni lëngun në një shishe dhe ruajeni në frigorifer.

Konsumimi: Është i njëjtë me pijen e parë. Çdo mëngjes pini çerek gote me këtë lëng me stomakun bosh.

 

All men who have problems with erection should follow a diet with certain foods to have a perfect performance in bed and even more so on Valentine’s Day which even though everyone says it is a normal day, it really is quite the opposite, as even though it is said so everyone devotes hours to look as perfect as possible. It is important to know that it is not necessarily necessary to go to the pharmacy to buy Viagra, as there are some foods that can help. According to scientists, watermelon juice is a ‘natural viagra’, as it contains amino acids which help blood circulation and also vitamin C.

Here are two simple watermelon-based recipes that will help you.

Recipe 1

Ingredients: ¼ watermelon, 1 lemon, 1 pomegranate.

Preparation: Put all the ingredients in a blender and mix well. Put the liquid in a bottle and store it in the refrigerator.

How to consume: Drink a quarter of a glass of this juice every morning on an empty stomach. Two days are enough for you. This healthy and natural juice will improve blood circulation to the sexual organ and performance in bed, while it is worth noting that it has no side effects.

Recipe 2

Ingredients: ½ watermelon, 10-12 strawberries, ½ lemon.

Preparation: Put the watermelon in the blender and mix until it becomes juicy. Add the lemon and strawberries. Mix well. Put the liquid in a bottle and store in the refrigerator.

Consumption: It is the same as the first drink. Every morning drink a quarter of a glass of this juice on an empty stomach.