Presidenti Ilir Meta njihet për adhurimin që ai ka për natyrën. E kemi parë në lartësi malesh, pranë liqeneve, në pyje, livadhe e lumenj.

Tashmë në stinën e verës ai frekuenton shumë detin dhe plazhet. Nuk mungojnë edhe videot ku ai është vetë protagonist. Përveçse merr kënaqësitë e natyrës, Presidenti në fakt ka për synim që të promovojë bukuritë e pafund që natyra i ka falur vendit tonë.

Në një video të fundit ai shpalos edhe aftësitë e tij të hedhjes nga lartësia dhe si një notar i zoti.

Për më shumë shiheni videon që qarkullon në rrjet.

President Ilir Meta is known for his worship of nature. We have seen it in the heights of mountains, near lakes, in forests, meadows and rivers.

Already in the summer season he frequents the sea and beaches a lot. There are also videos where he is the protagonist. In addition to taking in the pleasures of nature, the President actually aims to promote the endless beauties that nature has bestowed on our country.

In a recent video he also shows off his high jumping skills and as a good swimmer.

For more see the video circulating on the network.