Një shtetas francez ka bërë kërdinë me femrat duke u shtirur si ish-ylli i kombëtares shqiptare, Lorik Cana.

David Gabrieli, që jetonte në Sidnei, akuzohet të paktën për abuzimin me 4 femra, nga gushti 2017 deri në janar të vitit 2018.

Njohja me femrat bëhej përmes internetit ku ai kishte vendosur në profil foton e Lorikut ndonëse punonte si mjek.

Burri përdorte foton e ish kapitenit të kombëtares sonë për të joshur femrat dhe për ti sjellë në apartament.

Por aventura e ka pasur një fund. Pas denoncimit nga femrat e mashtruara policia ka mundur të pikasë dhe ka vënë në pranga autorin.

Mbi 39 vjeçarin e arrestuar rëndojnë së paku 22 akuza, 6 prej të cilave nga kryerja e marrdhënieve pa pëlqimin e femrave.


A French citizen has wreaked havoc on women by pretending to be the former star of the Albanian national team, Lorik Cana.

David Gabrieli, who lived in Sydney, is accused of at least abusing 4 women, from August 2017 to January 2018.

The acquaintance with the women was done through the internet where he had posted Lorik’s photo on his profile, even though he worked as a doctor.

The man used the photo of the former captain of our national team to seduce women and bring them to the apartment.

But the adventure has had an end. After the denunciation by the deceived women, the police were able to spot and handcuff the perpetrator.

The arrested 39-year-old faces at least 22 charges, 6 of which from having intercourse without the consent of women.