Në krye të detyrës dhe në krah të pacientëve, Tritan Kalo, feston sot ditëlindjen. Këtë e ka zbuluar vetë mjeku i njohur përmes një postimi në llogarinë e tij në “Facebook”.

Kalo ka ndarë me miqtë e tij dhe jo vetëm, disa fotografi ku zbulon edhe dhuratat që ka marrë me rastin e 66-vjetorit të lindjes. Nga fotot vihet re se ai ka marrë disa buqeta me lule nga kolegët. E gjithashtu nuk ka munguar as shishja e verës e dhuruar nga kryeministri i vendit, Edi Rama.

Bashkëngjitur me fotot, mjeku shkruan se edhe pse vitet po kalojnë, ai ndihet po aq energjik dhe i motivuar për të kontribuar në çdo sekondë të jetës së tij me punë.

“Kohë kovidiane….19.07.2021…..65 vite të jetuara me 40 vitet e pathosit të ushtrimit të profesioni fisnik të MANTELBARDHIT, janë shumë dhe pak njëkohësisht….. Krahas qindra e qindra urimesh për shëndet të plotë e vijimësi të kontributit tim në përkujdesjen ndaj të sëmurëve, mora edhe disa kujtime kuptimplote për këtë ditë të shënuar të jetës sime…..Sot në hapin e parë të vitit të 66 të jetës ndihem po aq energjik dhe i motivuar, për të kontribuar në çdo sekondë të jetës sime me Punë, Profesionalizëm dhe Përkushtim në ruajtjen dhe në cilësimin e jetës së të gjithë atyre që i mirëbesojnë njohurive dhe aftësive të mia….Together forever!!!!”, shkruan Kalo.

On duty and on the side of the patients, Tritan Kalo, celebrates his birthday today. This was revealed by the well-known doctor himself through a post on his Facebook account.

Kalo has shared with his friends and not only, some photos where he also reveals the gifts he received on the occasion of his 66th birthday. From the photos it is noticed that he has received some bouquets of flowers from colleagues. There was also a bottle of wine donated by the Prime Minister of the country, Edi Rama.

Attached to the photos, the doctor writes that even though the years are passing, he feels just as energetic and motivated to contribute to every second of his working life.

“Kovidian time… .19.07.2021… ..65 years lived with 40 years of the pathos of practicing the noble profession of MANTELBARDH, are many and few at the same time… .. in caring for the sick, I also got some meaningful memories for this marked day of my life… ..Today in the first step of the 66th year of my life I feel just as energetic and motivated, to contribute to every second of my life with Work, Professionalism and Dedication in preserving and qualifying the life of all those who trust my knowledge and skills… .Together forever !!!! ”, writes Kalo.