Kryeministri Edi Rama ka reaguar për vizitën në Greqi, ku u takua me homologun Mitsotakis duke thënë e falenderuar për mikpritjen dhe u shpreh se bënë një bilanc të situatës mbi Covidin.

Me anë të një shkrimi në Twitter, theksoi se diskutuan edhe për marrëdhënien mes dy vendeve dhe problematikave rajonale. Në takimin e tyre ishte edhe ministri i Jashtëm, Nikos Dendias dhe Eleni Sourani, ambasadorja e Greqisë në Shqipëri.

Edi Rama: Falenderues për shijen e shkëlqyer të mikpritjes në shtëpinë e kryeministrit Mitsotakis, ku bëmë një bilanc të situatës me Covidin, marrëdhënies mes dy vendeve tona dhe problematikave rajonale! Vullnet i plotë për ta zhvilluar bashkarisht më tej këtë marrëdhënie strategjike.

Ndërkohë nuk dha asnjë detaj në lidhje me mesazhin që përflitej se do të çonte nga Turqia, ku qëndroi për dy ditë drejt Athinës.

Prime Minister Edi Rama reacted to the visit to Greece, where he met with his counterpart Mitsotakis, thanking him for the hospitality and saying that they made a balance of the situation on Covid.

Through a post on Twitter, he stressed that they also discussed the relationship between the two countries and regional issues. At their meeting were also the Minister of Foreign Affairs, Nikos Dendias and Eleni Sourani, the Ambassador of Greece in Albania.

Edi Rama: Thank you for the excellent taste of hospitality in the house of Prime Minister Mitsotakis, where we made a balance of the situation with Covid, the relationship between our two countries and regional issues! Full willingness to jointly further develop this strategic relationship.

Meanwhile, he did not give any details about the message that was rumored to be leading from Turkey, where he stayed for two days towards Athens.