Gjatë mbrëmjes së të hënës policia njoftoi se rreth orës 20:15, në Paskuqan në periferi të Tiranës, 49-vjeçari Lavdrim Mena, punonjës i policisë së burgjeve ka goditur me qytën e pistoletës A.D., 39 vjeç.

Ngjarja ka ndodhur pas një konflikti për motive të dobëta, deri sa është agravuar dhe Mema ka goditur me qytën e pistoletës 39-vjeçarin.

Ndërkohë detaje të reja janë bërë të ditura pas marrjes në pyetje të policit të burgjeve.

Përpara oficerëve Lavdrim Mema ka dëshmuar duke thënë se A.D më erdhën para shtëpisë dhe u ndjeva i trembur.

“E qëllova me qytën e pistoletës në kokë vetëm për ta frikësuar, por arma u shkrep vet një herë në ajër. Konfliktin e kisha me djalin e tij sepse disa herë më kishte ofenduar. Një ditë e ndalova dhe i fola. Në debat e sipër e qëllova me shpullë”, mësohet të ketë thënë Mena.

Më pas me sa duket 39-vjeçari ka kërkuar sqarim me policin e burgjeve deri sa gjithçka ka kaluar në konflikt e për pasojë shkaktimin e lëndimeve të 39-vjeçarit.

Sipas policisë, 39-vjeçari ka pasur dëmtime të lehta, pas mjekimit ai është larguar në banesë.

Lavdrim Mena tashmë është arrestuar nga blutë e rendit për kanosje, prishje e rendit dhe qetësisë publike dhe plagosje e lehtë me dashje.

On Monday evening, the police announced that around 20:15, in Paskuqan on the outskirts of Tirana, 49-year-old Lavdrim Mena, a prison police officer, hit A.D., 39, with a pistol.

The incident happened after a conflict for weak motives, until it escalated and Mema hit the 39-year-old with a pistol.

Meanwhile, new details have become known after the interrogation of the prison police officer.

In front of the officers Lavdrim Mema testified saying that A.D came in front of my house and I felt scared.

“I shot him in the head with a pistol just to scare him, but the gun fired itself once in the air. I had a conflict with his son because he had offended me several times. One day I stopped him and talked to him. In the ongoing debate, I slapped him “, Mena is said to have said.

The 39-year-old then apparently asked for clarification with the prison police until everything went into conflict and consequently caused the 39-year-old’s injuries.

According to the police, the 39-year-old had minor injuries, after the treatment he left the apartment.

Lavdrim Mena has already been arrested by law enforcement for intimidation, disturbing public order and intentional minor injury.