Ndërron jetë në moshën 78-vjeçare profesor Sabit Brokaj.

Mësohet se profesor Sabit Brokaj ka ndërruar jetë pas një ataku kardiak.

Sabit Brokaj ka qënë deputet në Kuvendin e Shqipërisë që nga viti 1991, ishte dhe Ministër i Shëndetësisë i Shqipërisë në vitin 1991 si dhe Ministër i Mbrojtjes i Shqipërisë gjatë viteve 1997 – 1999.

 

Professor Sabit Brokaj passed away at the age of 78.

It is learned that Professor Sabit Brokaj has passed away after a heart attack.

Sabit Brokaj has been a member of the Albanian Parliament since 1991, he was also the Minister of Health of Albania in 1991 and the Minister of Defense of Albania during 1997-1999.