Një sherr me armë mes fqinjëve ka terrorizuar Kukësin, pasditen e kësaj të premteje. Burime nga policia bëjnë me dije se është parandaluar një ngjarje të rëndë.

Kanë qenë qytetarët ata të cilët kanë njoftuar menjëherë policinë, pasi kanë dëgjuar të shtënat me armë, ndërsa këta të fundit kanë mbërritur në vendngjarje.

Uniformat blu sqarojnë se kanë kapur dhe neutralizuar autorin e dyshuar, Behar Elezi, person me precedent penal, i cili dyshohet se në gjendje të dehur ka qëlluar me armë zjarri në lagjen Gostil.

Ky i fundit nuk është dorëzuar pas thirrjeve të policisë dhe ka tentuar të largohet.

Elezi, pasi është konfliktuar për motive të dobëta me fqinjin e tij, shtetasin R. S., është larguar në banesë, ka marrë armën e zjarrit dhe ka shkuar në banesën e shtetasit R. S., duke qëlluar me armë.

Për pasojë ka dëmtuar mjetin e shtetasi R. S. dhe mjetin e një personi tjetër që ishte në lëvizje.

Sakaq, autori është shoqëruar në polici, ndërsa është sekuestruar nën cilësinë e provës materiale arma e zjarrit automatike dhe një sasi municionesh.

Njoftimi i policisë:

Reagimi në kohë i Policisë parandaloi një ngjarje të rëndë pas një konflikti mes fqinjësh.

Kapet dhe neutralizohet në kohë rekord autori, i cili qëlloi me armë zjarri.

Efektivët e Drejtorisë Vendore të Policisë Kukës. pas një telefonate të marrë nga qytetarët në Sallën Operative, për një shtetas që po qëllonte me armë zjarri në ajër, menjeherë kanë shkuar në adresën e dhënë.

Falë veprimeve të shpejta dhe ndërhyrjes profesionale të shërbimeve të Policisë u bë e mundur kapja dhe neutralizimi i autorit, shtetasi B. E. (person me precedent penal), i cili dyshohet se në gjendje të dehur ka qëlluar me armë zjarri në lagjen Gostil.

Pas thirrjeve të forcave të Policisë ky shtetas nuk është dorëzuar, por ka tentuar të largohet.

Shtetasi B. E., pasi është konfliktuar për motive të dobëta me fqinjin e tij, shtetasin R. S., është larguar në banesë, ka marrë armën e zjarrit dhe ka shkuar në banesën e shtetasit R. S., duke qëlluar me armë.

Për pasojë ka dëmtuar mjetin e shtetasi R. S. dhe mjetin e një shtetasi tjetër që ishte në lëvizje.

Në cilësinë e provës materiale u sekuestrua arma e zjarrit automatike dhe një sasi municionesh.

Shtetasi B. E. është shoqëruar në Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës, për veprime të mëtejshme procedurale.

Vijojnë veprimet hetimore, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyësor Kukës, për dokumentimin të rrethanave të ngjarjes.

An armed quarrel between the neighbors has terrorized Kukës, this Friday afternoon. Sources from the police suggest that a serious incident has been prevented.

It was the citizens who immediately notified the police, after hearing gunshots, while the latter arrived at the scene.

The blue uniforms explain that they have captured and neutralized the suspected perpetrator, Behar Elezi, a person with a criminal record, who is suspected of having shot in a drunken state with a firearm in the Gostil neighborhood.

The latter did not surrender after police calls and attempted to leave.

Elezi, after having a conflict for weak motives with his neighbor, citizen R. S., left the apartment, took the firearm and went to the apartment of citizen R. S., shooting.

Consequently damaged the vehicle of citizen R. S. and the vehicle of another person who was on the move.

Immediately, the perpetrator was escorted to the police, while the automatic firearm and a quantity of ammunition were seized as material evidence.

Police notification:

The timely reaction of the Police prevented a serious event after a conflict between neighbors.

The perpetrator, who fired a firearm, was caught and neutralized in record time.

Kukës Local Police Directorate. after a phone call received from citizens in the Operating Room, about a citizen who was shooting with a firearm in the air, they immediately went to the given address.

Thanks to the quick actions and professional intervention of the Police services, it was possible to catch and neutralize the perpetrator, citizen B. E. (a person with a criminal record), who is suspected of shooting in a drunken state in the Gostil neighborhood.

After the calls of the Police forces, this citizen did not surrender, but tried to leave.

Citizen B. E., after having a conflict for weak motives with his neighbor, citizen R. S., left the apartment, took the firearm and went to the apartment of citizen R. S., shooting with a gun.

He consequently damaged the vehicle of citizen R. S. and the vehicle of another citizen who was on the move.

Automatic firearms and a quantity of ammunition were seized as material evidence.

Citizen B. E. was escorted to the Local Police Directorate of Kukës, for further procedural actions.

Investigative actions continue, under the direction of the Kukës Judicial District Prosecutor’s Office, to document the circumstances of the event.