Policia e Manzës ka reaguar lidhur me një sherr të ndodhur në këtë zonë. Mësohet se një konflikt verbal janë përfshirë kreu të PD në këtë zonë, Gazment Luku, dhe dy djemve të tij, me një grup simpatizantësh të PS.

Sipas asaj që raporton policia ka pasur konfrontim verbal mes demokratëve dhe simpatizantëve të PS, të cilët kanë shkuar para zyrave elektorale të PD, duke brohoritur e plasur fishekzjarrë.

Njoftimi i policisë:

Manëz/Informacion paraprak

Më datë 27.04.2021, në orën 20:30, në Manëz, në rrugë, janë konfliktuar verbalisht shtetasit G. L., M. L., D. L., M. S., Sh. L., M. H., dhe M. H., të cilët janë shoqëruar në ambientet e Policisë për tu pyetur mbi rrethanat e konfliktit dhe për tu trajtuar në zbatim të procedurave ligjore.

Manza police have reacted regarding a quarrel that took place in this area. It is learned that a verbal conflict involved the leader of the Democratic Party in this area, Gazment Luku, and his two sons, with a group of SP sympathizers.

According to what the police report, there was a verbal confrontation between the Democrats and the SP supporters, who went in front of the PD electoral offices, shouting and firing fireworks.

Police notification:

Preliminary information

On 27.04.2021, at 20:30, in Manez, on the street, the citizens G. L., M. L., D. L., M. S., Sh. L., M. H., and M. H., who were escorted to the Police premises to be questioned about the circumstances of the conflict and to be dealt with in accordance with legal procedures.