Një sherr në familje ka ndodhur në fshatin Buçimas në Pogradec. Një 32-vjeçar E. M. është arrestuar nga policia pasi ka ushtruar dhunë ndaj të atit M. M., 64 vjeç. Ndërkohë ky i fundit akuzohet se ka ushtruar dhunë ndaj dy nuseve të djemve të tij. Ndaj dy nuseve M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe është lëshuar urdhër mbrojtje.

“Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Pogradec bënë ndalimin e shtetasit në kërkim E. M., 32 vjeç, banues në fshatin Buçimas, Pogradec.

Ky shtetas, në datën 28.01.2021, dyshohet se në banesë ka ushtruar dhunë fizike ndaj babait të tij, shtetasit M. M., 64 vjeç.

Në lidhje me këtë rast u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e menjëhershëm të urdhrit të mbrojtjes për shtetaset M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe, banuese në fshatin Buçimas, Pogradec, pasi shtetasi M. M. (vjehrri i tyre) ka ushtruar dhunë psikologjike dhe fizike ndaj tyre”, njofton policia.

A family quarrel took place in the village of Buçimas in Pogradec. A 32-year-old E. M. has been arrested by police after he used violence against his father M. M., 64 years old. Meanwhile, the latter is accused of using violence against his two daughters-in-law. A protection order has been issued against the two brides M. M., 31 years old and E. M., 28 years old.

“Crime Investigation Specialists at the Pogradec Police Commissariat detained the wanted citizen E. M., 32 years old, resident in the village of Buçimas, Pogradec.

This citizen, on 28.01.2021, is suspected of having exercised physical violence in the apartment against his father, citizen M. M., 64 years old.

In connection with this case, the request-lawsuit was filed for the immediate issuance of a protection order for the citizens MM, 31 years old and EM, 28 years old, resident in the village of Buçimas, Pogradec, after the citizen MM (their father-in-law) exercised psychological violence and physical violence against them “, the police announces.