Një sherr mes dy personave ka ndodhur pak më parë në Sukth të Durrësit. Policia njofton se pas një konflikti ë çastit për motive të dobëta është plagosur me thikë shtetasi E. Ç., i cili ndodhet në spital.

Gjithashtu, në spital ka përfunduar edhe autori i ngjarjes, shtetasi M. M., pasi është lënduar si pasojë e konfliktit.

Durrës/Informacion paraprak

Më datë 07.10.2020, rreth orës 14:30, në Sukth, Durrës, pas një konflikti të çastit për motive të dobëta, është goditur me mjet prerës (thikë) shtetasi E.Ç., i cili është dërguar në spital nën kujdesin e mjekëve.

Autori i dyshuar i kësaj ngjarje është shtetasi M.M., i cili ndodhet në spital për ndihmë mjeksore pasi është lënduar si pasojë e konfliktit.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e ngjarjes, të dy palët e konfliktit ndodhen nën mbikqyrjen e Policisë deri në zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

A quarrel between two people happened a little while ago in Sukth of Durrës. The police announces that after an instant conflict for weak motives, the citizen E. Ç., Who is in the hospital, was stabbed.

Also, the perpetrator of the event, citizen M. M., ended up in hospital, as he was injured as a result of the conflict.

Durrës / Preliminary information

On 07.10.2020, around 14:30, in Sukth, Durrës, after an instant conflict for weak motives, the citizen E.Ç. was hit with a sharp tool (knife), who was sent to the hospital under the care of doctors.

The suspected perpetrator of this event is the citizen M.M., who is in the hospital for medical assistance after being injured as a result of the conflict.

The investigation team is at the scene and is working to uncover the event, both parties to the conflict are under the supervision of the Police until the full disclosure of the circumstances of the event.