Nuk rreshtin konfliktet familjare mes shqiptarëve për çështje pronësie.

Dy vëllezër kanë rënë në prangat e policisë pasi u konfliktuan fizikisht midis tyre.

Ngjarja është regjistruar në qytetin e Krujës.

Të arrestuarit janë një 58-vjeçar dhe vëllai i tij 60 vjeç.

Mësohet se shkak për sherrin mes tyre është bërë një copë tokë ndërsa të dy kanë pësuar edhe lëndime fizike pas konfliktit.

Family conflicts between Albanians over property issues do not stop.

Two brothers have fallen into the hands of the police after they physically clashed between them.

The event was recorded in the city of Kruja.

The detainees are a 58-year-old man and his brother 60 years old.

It is learned that the cause of the quarrel between them was a piece of land and both suffered physical injuries after the conflict.