Dy automjete janë përfshirë në një aksident mbrëmje e kësaj të enjteje në qytetin e Cërrikut. Edhe pse kushtet e vështira të motit nuk janë në favor të shpejtësisë së lartë, dy drejtuesit kanë marrë “riskun” mbi veten dhe kanë vendosur të bëjnë një garë brena në rrugët e qytetit ku është e edhe një zonë e banuar.

Nga shpejtësia e tepër dy automjetet janë përplasur “kokë më kokë” , ku për pasojë të plagosur kanë mbetur edhe dy shoferët e “guximshëm”.

Aksidenti ka ndodhur në mes të një zone të banuar, ku për fat nuk ka pasur persona të tjerë të lënduar.

Në vendngjarje kanë mbërritur forcat e policisë të cilat po mbledhin provat dhe për të zbuluar shkaqet që çuan në aksident dy shtetasit.

Two vehicles were involved in an accident this Thursday evening in the town of Cërrik. Although the difficult weather conditions are not in favor of high speed, the two drivers have taken the “risk” on themselves and have decided to race inside the city streets where there is also a residential area.

Due to the excessive speed, the two vehicles collided “head to head”, where as a result the two “brave” drivers were injured.

The accident happened in the middle of a residential area, where fortunately there were no other people injured.

Police forces have arrived at the scene which are gathering evidence and to find out the causes that led to the accident two citizens.