Stuhi të papritura shiu kanë përfshirë Durrësin, por edhe disa plazhe në jug të vendit.

Sic shihet edhe në këto pamje pushuesit të cilët i ishin drejtuar bregdetit, janë larguar sapo kanë nisur reshjet e para të shiut, duke e zbrazur plazhin në pjesën më të madhe të tij.

Por pavarësisht kësaj cadrat dhe shezlonget qendroj të hapura në pritje të përmirësimit të motit dhe rikthimit të pushuesve në orët në vijim.

 

Unexpected rain storms have affected Durrës, but also some beaches in the south of the country.

As can be seen in these pictures, the vacationers who had gone to the coast, have left as soon as the first rains have started, emptying the beach for the most part.

But despite this, the umbrellas and sunbeds remain open in anticipation of the improvement of the weather and the return of the vacationers in the following hours.