Pas zgjedhjeve, Rama duket se po sulmon personat që nuk e mbështetën në fushatë. Këtë ka bërë edhe me kreun e bashkisë së Vlorës, Dritan Lelin. Gjatë një inspektimi në lungomaren e Vlorës, për një plazh publik, Rama ka gjetur mundësinë të hedhë kunja ndaj Lelit.

Ai sulmoi hapur Bashkinë duke i thënë inxhinierit ta mbarojnë shëtitoren pranë plazhit përpara sezonit turistik, pasi nuk mund të presin të vdekurit e Bashkisë. Kujtojmë se Leli doli kundër Ramës, kur e refuzoi atë për të qenë pjesë e listës për deputet dhe hoqi dorë nga drejtuesi politik i fushatës në qytet.

Rama tha: Ta bëjmë ta mbarojmë, se të presësh të vdekurit e Bashkisë është…

After the elections, Rama seems to be attacking people who did not support him in the campaign. He also did this with the mayor of Vlora, Dritan Lelin. During an inspection in the Vlora lungomare, for a public beach, Rama found the opportunity to throw pegs at Leli.

He openly attacked the Municipality, telling the engineer to finish the promenade near the beach before the tourist season, as they could not wait for the dead of the Municipality. Recall that Leli came out against Rama, when he refused to be part of the list for MP and resigned from the political leader of the campaign in the city.

Rama said: Let’s make it end, because waiting for the dead of the Municipality is…

https://www.facebook.com/138734771522/videos/244644010783761