Vajza e FRESSH-it tha se mamaja e saj e cila është me PD, e kishte bindur të shkonte në kongres edhe pse ndajnë bindje të ndryshme politike. Rama me batutë u shpreh se mamaja e saj shikon larg dhe e kupton se edhe ajo duhet të vijë në PS e cila tashmë është e ardhmja.

TIRANE- Historia e një vajze të FRESSH-i, ka pasuar me një batutë të kryeministrit Edi Rama e cila ka shkrirë se qeshuri të pranishmit në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit” gjatë punimeve të ditës së tretë të Kongresit të PS. Ajo tha se mamaja e saj e cila është me PD, e kishte bindur të shkonte në kongres edhe pse ndajnë bindje të ndryshme politike.

“Unë quhem Rabina Hajdini. Dua një duartrokitje se është hera e parë që flas në këtë podium. Dua të falenderoj mamin sepse më bindi që të jem këtu edhe pse ndajmë bindje politike të ndryshme”, u shpreh vajza.

Rama me batutë u shpreh se mamaja e saj shikon larg dhe e kupton se edhe ajo duhet të vijë në PS e cila tashmë është e ardhmja. “Në radhë të parë vajzës që foli këtu me emocion dhe që e ka mamin me PD, të fala mamit. Shumë të fala mamit dhe komplimenta sepse vërtet mami shef larg dhe kupton që ndërkohë që ajo ka mbetur të PD vajza duhet të vijë te PS, sepse e ardhmja është këtu atje është e shkuara.”- tha Edi Rama.

FRESSH’s daughter said her mother, who is with the DP, had persuaded her to go to congress despite sharing different political beliefs. Rama joked that her mum looks away and realizes that she too must come to the SP which is already the future.

TIRANA – The story of a FRESSH girl, followed by a slogan by Prime Minister Edi Rama that melted away laughter of attendees at Boulevard ‘Martyrs of the Nation’ during the third day of the SP Congress. She said her mother, who is with the DP, had persuaded her to go to congress despite sharing different political beliefs.

“My name is Rabina Hajdini. I want to applaud that this is my first time speaking on this podium. I want to thank Mom for persuading me to be here even though we share different political beliefs, ”the girl said.

Rama joked that her mum looks away and realizes that she too must come to the SP which is already the future. “First of all the girl who spoke here with emotion and who has Mom with PD, salute Mom. Thank you very much Mom and compliments because Mom really heads away and understands that while she is left PD the girl has to come to the SP, because the future is here there is the past, ”said Edi Rama.