Kryeministri Rama i është përgjigjur pozitivisht ftesës së presidentit Ilir Meta në lidhje me nisjen e diskutimeve për caktimin e datës së zgjedhjeve të reja parlamentare që pritet të mbahen vitin e ardhshëm.

Bëhet me dije se nesër në orën 11:00 në presidencë për t’u konsultuar për datën e zgjedhjeve do të shkojë kryetari i PS-së, Edi Rama dhe Sekretari i Përgjithshëm Taulant Balla.

Pas tij Meta pritet që të presë në zyrë liderin e PD-së, Lulzim Bashën dhe më pas kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhin, për të njëjtën çështje. Ndërsa ftesa për deputeten Rudina Hajdari ishte bërë pasdite, në orën 17:00.

Prime Minister Rama has responded positively to the invitation of President Ilir Meta regarding the start of discussions on setting the date of the new parliamentary elections that are expected to be held next year.

It is announced that tomorrow at 11:00 in the presidency to consult on the date of the elections will go the chairman of the SP, Edi Rama and Secretary General Taulant Balla.

After him, Meta is expected to receive in office the leader of the Democratic Party, Lulzim Basha and then the chairwoman of the SMI, Monika Kryemadhin, for the same issue. While the invitation for the deputy Rudina Hajdari was made in the afternoon, at 17:00.