Kryeministri Edi Rama, i është kundërpërgjigjur Presidentit Ilir Meta, ku shkruan:

“Ilir kam një lajm të keq për ty: Vaksinat vijnë sot dhe fluturimet rifillojnë normalisht nesër!

Plani yt me Saliun për bllokimin e vaksinimit e rikthimin e Rrunpallës në prag të zgjedhjeve dështoi! Dokrrat me reflektime e auditime, vazhdoji me Leshkon dhe Leskon në skutat e OFL!” shkruan Rama.

Prime Minister Edi Rama responded to President Ilir Meta, where he wrote:

“Ilir, I have bad news for you: Vaccines are coming today and flights will resume normally tomorrow!

Your plan with Sali to block the vaccination and return Rrunpallë on the eve of the elections failed! Dokrrat with reflections and audits, continue with Leshko and Lesko in the OFL corners! ” writes Rama.