Kryeministri Edi Rama ka festuar natën e ndërrimit të viteve në praninë e familjes së tij. Në një fotografi të publikuar në rrjete sociale, duket se Zaho qëndron në prehrin e tij, ndërsa djali i madh në krahun e majtë dhe Linda në krahun e djathtë.

Pjesë e festës së tyre është edhe Rea Xhillari, e cila ka treguar me anë të postimeve në Instagram se ka shijuar festën pranë Gregut dhe Zahos.

Ndryshe nga vitet e tjera, për shkak të pandemisë nuk doli askush në shesh por shijuan fishekzjarrit nëpërmjet ekranit apo nga ballkonet e shtëpisë pasi nuk lejohet lëvizja pas orës 20:30.

Prime Minister Edi Rama celebrated New Year’s Eve in the presence of his family. In a photo posted on social media, it appears Zaho is standing on his lap, while the eldest son is on the left arm and Linda is on the right arm.

Part of their party is also Rea Xhillari, who has shown through posts on Instagram that she enjoyed the party with Greg and Zahos.

Unlike other years, due to the pandemic no one came out to the square but enjoyed the fireworks through the screen or from the balconies of the house as movement is not allowed after 20:30.