Pasi ushtria doli në terren për të monitoruar nga afër situatën sa i takon zbatimit të masave kundër përhapjes së koronavirusit, vjen një reagim nga kryeministri Edi Rama.

Përmes një postimi në ‘Facebook’ Rama thekson se ushtria do të vihet e gjitha në mbrojtje të popullit nga një pakicë që ai e quan të papërgjegjshëm dhe tradhtarë, e cila thyen rregullat dhe nuk qendron ne shtepi.

MESAZHI I RAMËS
🔴 TIRANË – USHTRIA DO TË VIHET E GJITHA NË MBROJTJE TË POPULLIT NGA NJË PAKICË FARE E VOGËL INDIVIDËSH TË PAPËRGJEGJSHËM, TRADHËTARË TË VËRTETË, QË MUND TË NA BËJNË HATANË DHE NUK DUHET TË LEJOHEN NË ASNJË MËNYRË, TË MARRIN NË QAFË MIJËRA E MIJËRA TË PAFAJSHËM, E T’U SJELLIN VUAJTJE TË MËDHA DHJETËRA MIJËRA TË TJERËVE😡

🔴 DUHET T’I NDALIM ME ÇDO KUSHT DHE DO TË PËRDORIM ÇDO MJET, DERI NË HEQJEN E PLOTË TË LIRISË NËSE NUK DO TË TËRHIQEN URGJENTISHT NGA RRUGA E TYRE QORRE👊

🔴 POPULLI NUK I’A KA BORXH ASNJË INDIVIDI TRADHËTINË NË KËTË PËRPJEKJE KOMBËTARE PËR JETËN E NJERIUT🇦🇱

After the army went out on the ground to closely monitor the situation regarding the implementation of measures against the spread of coronavirus, a reaction comes from Prime Minister Edi Rama.

In a Facebook post, Rama points out that the army will be all about protecting the people from a minority that they call irresponsible and traitorous, which breaks the rules and does not stay home.

RACE MESSAGE
🔴 TIRANA – EXPERIENCE WILL BE EVERYONE IN PROTECTION OF THE POPULATION BY A LITTLE LITTLE INDIVIDUAL LITTLE, TRUE TRAITORS, WHICH MAY MAKE IT HAPPEN INDEPENDENTLY, IT WILL BRING TEN TEN MILLIONS TO OTHERS

🔴 SHOULD BE STOPPED UNDER ANY TERMS AND WE WILL USE EVERY TOOL, UNTIL THE FULL REFLECTION OF FREEDOM WILL NOT BE URGENTLY WITHDRAWN FROM THEIR CORRECT ROAD

🔴 THE PEOPLE HAVE NO OBLIGATION TO TRADE IN THIS NATIONAL LIFE