Kryeministri Edi Rama njihet si mjaft aktiv në rrjetet sociale. Ai nuk ngurron tu kthejë përgjigje mjaft prej qytetarëve që komentojnë në profilin e tij.

Duke marrë shkas nga zgjedhjet në Kosovë një qytetar shprehet me fjalët “Më vjen turp që të kam kryeministër…”.

Sigurisht që nuk ka munguar as përgjigja e kryeministrit…
ja dhe debati mes tyre:

Prime Minister Edi Rama is known as very active on social networks. He does not hesitate to respond to many citizens who comment on his profile.

Taking the occasion of the elections in Kosovo, a citizen says with the words “I am ashamed to have a prime minister…”.

Of course, the Prime Minister’s answer was not missing either…
here is the debate between them: