Edhe pse jo zyrtarisht, fushata tashmë ka nisur dhe liderët politikë janë duke kryer vizita dhe takime intensive në qytete të ndryshme të vendit.

Kryeministri Rama për shembull është sot në Korçë, ku duket se është përballur edhe me një surprizë të pakëndeshme, të cilën e ka ndarë me ndjekësit në rrjetet sociale.

Ramës i është grisur këpuca gjatë lëvizjeve të tij në rrethe, foto të së cilës i ka publikuar edhe në Instagram.

“Ai momenti kur pyet veten ça dreqin kanë këmbët që janë lagur”, shkruan kryeministri.

https://www.instagram.com/p/CKq0Q1hpok6/

Although unofficially, the campaign has already started and political leaders are conducting intensive visits and meetings in various cities of the country.

Prime Minister Rama, for example, is in Korça today, where he seems to have faced an unpleasant surprise, which he shared with his followers on social networks.

Rama had his shoes torn during his movements in the districts, a photo of which he also published on Instagram.

“That moment when you ask yourself what the hell have wet feet”, writes the prime minister.