Pesë persona janë vënë në pranga në Tiranë, për vepra të ndryshme penale, në orët e fundit. Mes tyre është edhe një guar 39-vjeçare e cila ka ushtruar dhunë fizike ndaj vjehrrit të saj.

U arrestua gjithashtu edhe 41-vjeçari S. K., pasi ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes së tij. Është kapur edhe një 51-vjeçar pasi Gjykata e Shkallës Parë Tiranë e ka dënuar me 20 ditë burg, për veprën penale “Largimi nga vendi i aksidentit”.

Kurse, specialistët e Qarkullimit Rrugor arrestuan Xh. A., 50 vjeç, pasi u kap duke drejtuar mjetin në gjendje të dehur, në masën 0.79 mg.

Five people have been handcuffed in Tirana, for various criminal offenses, in the last hours. Among them is a 39-year-old guar who used physical violence against her father-in-law.

41-year-old S. K. was also arrested after he used physical and psychological violence against his wife. A 51-year-old man was also arrested after the Court of First Instance in Tirana sentenced him to 20 days in prison, for the criminal offense “Leaving the scene of the accident”.

Whereas, the Traffic Specialists arrested Xh. A., 50 years old, after being caught driving while intoxicated, weighing 0.79 mg.