Në 24 orët e fundit në Itali u regjistrua rekord rastesh të reja me koronavirus. 31,758 persona rezultuan pozitivë. Ndërkohë ministria e Shëndetësisë në Itali raporton për 297 viktima.

Numri i viktimave dhe të prekurve në Itali pësoi rritje të ndjeshme nga një ditë më parë, ku u shënuan 297 viktima dhe 31,084 raste pozitive.

Masat shtrënguese për shkak të rritjes së rasteve kanë sjellë trazira në të gjitha qytetet për shkak se qytetarët dhe pronarët e bizneseve tashmë i druhen një mbyllje të dytë.

In the last 24 hours in Italy a record number of new cases of coronavirus was recorded. 31,758 people tested positive. Meanwhile the Ministry of Health in Italy reports 297 victims.

The number of victims and those affected in Italy increased significantly from the previous day, where 297 victims were recorded and 31,084 positive cases.

Coercive measures due to the increase in cases have brought unrest to all cities because citizens and business owners already fear a second closure.