17 raste të reja me koronavirus janë konfirmuar në Elbasan. Në mesin e të infektuarve është dhe një punonjës i skuadrës Shqiponja në Policinë e Elbasanit.

Gjithashtu mësohet se pozitiv ka rezultuar dhe ish-kreu i Komitetit Olimpik, Hysen Domi, njëherësh pedagog në Universitetin Aleksandër Xhuvani. Ai ka qenë më parë edhe kryetar i Bashkisë së Elbasanit.

Covid-19 ka prekur dhe shkollën 9-vjeçare në njësinë administrative Bradashesh, në fshatin Katund i Ri, ku pozitiv ka rezultuar drejtoresha e shkollës.

17 new cases of coronavirus have been confirmed in Elbasan. Among those infected is an employee of the Eagle team in the Elbasan Police.

It is also learned that the former head of the Olympic Committee, Hysen Domi, also a lecturer at Aleksandër Xhuvani University, has tested positive. He has previously been the mayor of Elbasan.

Covid-19 has also affected the 9-year school in the administrative unit of Bradashesh, in the village of Katund i Ri, where the school principal has tested positive.