Elbasani duket se ndodhet në kulmin e pandemisë. Lista është e gjatë, por numri i të prekurve është disa herë më i madh.

Tashmë korona ka hyrë kudo, pa përjashtim.

Në Elbasan numërohen gjithsej 155 vatra të koronavirusit. Por këta janë vetëm ata të deklaruar zyrtarisht.

58 nxënës mungojnë në të gjitha shkollat e qytetit të Elbasanit vetëm në një javë. Ndërkohë, nga ana tjetër, 25 mësues janë në pritje të tamponit.

Në qytetin e Peqinit janë 30 vatra aktive. Ne Gramsh 35 të tilla dhe 31 në Cërrik. Të prekur ka edhe në Belsh, Librazhd dhe Prrenjas.

Ka filluar të ndjehet mungesa e mjaft ilaçeve nëpër farmaci pasi qytetarët blejnë pa kriter barna që mendojnë se do i shpëtojnë nga koronavirusi.

Sot në vend u shënua shifra më e lartë e të infektuarve që nga fillimi i pandemisë. Ministria e Shëndetësisë njoftoi 501 raste të reja nga 1942 testime të kryera për të dyshuar

Elbasan seems to be at the height of the pandemic. The list is long, but the number of those affected is several times greater.

The crown has already entered everywhere, without exception.

There are a total of 155 coronavirus outbreaks in Elbasan. But these are the only ones officially stated.

58 students are absent in all schools of the city of Elbasan in just one week. Meanwhile, on the other hand, 25 teachers are waiting for the buffer.

There are 30 active hotbeds in the city of Peqin. In Gramsh 35 such and 31 in Cërrik. There are also affected in Belsh, Librazhd and Prrenjas.

According to the investigations, there is a lack of medicines in pharmacies as citizens buy drugs without criteria that they think will save them from the coronavirus.

Today in the country was recorded the highest number of infected since the beginning of the pandemic. The Ministry of Health announced 501 new cases from 1942 tests conducted to suspect