A health employer checks a Covid-19 coronavirus test in Kozani, on October 16, 2020. - A densely populated northern Greek region went into a new coronavirus lockdown on Friday after scores of new infections this month. The curbs will remain in place until October 29 in the Kozani region, home to some 150,000 inhabitants, Greece's public protection agency said. (Photo by Sakis MITROLIDIS / AFP)

331 persona humbën jetën nga koronavirusi në Itali në 24 orët e fundit duke e çuar në 41394 në total numrin e fataliteteve nga fillimi i pandemisë.

Ndërkohë që numri i të infektuarve vijon rritjen. Sot janë shënuar 32616 raste të reja nga 191144 teste që u bënë, shumë më pak se dje, që ishin 231673.

Lombardia është rajoni me rritjen më të madhe të rasteve të reja (6318), e ndjekur nga Campania (4601) dhe Piemonte (3884).

Pacientët që janë në kujdes intensiv u rritën me 115 ditën e sotme, duke shkuar në total në 2749, teksa shtrimet e reja në spitale nga koronavirusi janë 1331.

6183 qytetarë u shëruan në 24 orët e fundit.

331 people lost their lives to the coronavirus in Italy in the last 24 hours bringing to 41394 the total number of fatalities since the onset of the pandemic.

While the number of infected continues to increase. Today are recorded 32616 new cases from 191144 tests that were done, much less than yesterday, which were 231673.

Lombardy is the region with the highest increase in new cases (6318), followed by Campania (4601) and Piedmont (3884).

Patients in intensive care increased by 115 today, going to a total of 2749, while new hospital admissions from the coronavirus are 1331.

6183 citizens were cured in the last 24 hours.