Të afërmit e vajzës 17-vjeçare me banim në Bathore kanë dhënë një tjetër variant të ngjarjes lidhur me vdekjen e vajzës së tyre.

Sipas familjarëve, vajza ka qenë bashkë me dy shoqe në motor pasi kanë dashur të bëjnë xhiro.

Të afërmit thonë se vajzat kanë treguar se nuk e kanë kuptuar si si ka rënë në det 17-vjeçarja Enisa Doda.

Ndërkohë lidhur me 25-vjeçarin Indrit Bajraktari ata shprehen se ai ka qenë drejtues i motorit të ujit dhe nuk ka lidhje me vajzën.

Relatives of the 17-year-old girl living in Bathore have given another version of the event related to the death of their daughter.

According to family members, the girl was with two friends on a motorcycle because they wanted to ride.

Relatives say the girls have shown that they did not understand how 17-year-old Enisa Doda fell into the sea.

Meanwhile, regarding the 25-year-old Indrit Bajraktari, they say that he was the driver of the water engine and has nothing to do with the girl.