Një nga ish-konkurrentet e spektaklit “Love Story”, Redona ka dhënë një lajm shumë të bukur.

Vajza, e cila mori menjëherë simpatinë e publikut me ëmbëlsinë e saj, sot ka bërë publike fejesën.

Redona ka gjetur shpirtin binjak dhe ka publikuar disa foto nga fejesa me një djalë identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur.

Siç duket vetëm pak kohë pas mbarimit të “Love Story”, Redona ka gjetur dashurinë dhe ka vendosur të shkëmbejnë unazat e fejesës me një festë me njerëzit e zemrës. Burimi: iconstyle.

One of the former contestants of the show “Love Story”, Redona has given very nice news.

The girl, who immediately received the sympathy of the public with her sweetness, today made public the engagement.

Redona has found the twin soul and has published some photos from the engagement with a boy whose identity is not disclosed.

Apparently just a short time after the end of “Love Story”, Redona found love and decided to exchange engagement rings with a party with the people of her heart. Source: iconstyle