Një ish-efektiv policie i cili prej vitesh ishte raportuar i vdèkur, është gjetur i fshehur brenda një pylli të Britanisë së Madhe.

Ricardas Puisy, u shpall i humbur në shtator të 2015 dhe për herë të fundit ishte parë në Wisbech. Menjëherë pas zhdukjes policia nisi kërkimet, por asgjëkund nuk gjeti ndonjë gjurmë të tij. Ndërkohë vetëm muajin e kaluar autoritetet e kanë gjetur atë brenda një pylli.

Policia dyshon paraprakisht se ai ishte fshehur në pyll, për t’i shpëtuar njerëzve të cilët mund ta kenë shfrytëzuar për qëllime të këqija.

Puisy është vënë në mbrojtjen e policisë, gjithashtu raportohet se këta të fundit kanë nisur një hetim mbi rastin.

A former police officer who had been reported dead for years has been found hiding inside a UK forest.

Ricardas Puisy, was declared missing in September 2015 and was last seen in Wisbech. Immediately after the disappearance, the police started the search, but nowhere did they find any trace of him. Meanwhile just last month authorities found him inside a forest.

Police previously suspected he was hiding in the woods to escape people who may have misused him.

Puisy has been put under police protection, it is also reported that the latter have launched an investigation into the case.