Vrasja e 25-vjeçarit Klodian Rasha ka nxitur pakënaqësi në popullin shqiptar dhe janë bërë protesta në mbarë vendin tonë.

Mirëpo, duket se kjo revoltë e irritim tejkaklon edhe kufijtë kombëtarë shqiptarë.

Shqiptarët e Londrës janë ngritur në këmbë për Klodianin, duke protestuar përpara Ambasadës Shqiptare në Londër.

Ata janë mbledhur që prej orës 16:00 para Ambasadës Shqiptare në Londër, ndërsa mbajnë pankarta në duar dhe telefona me dritë ndezur.

Protestuesit brohorasin në korr “Drejtësi për Klodianin”, “Unë jam Klodiani”, ndërsa protesta në përgjithësi ka qenë paqësore.

The murder of 25-year-old Klodian Rasha has provoked discontent among the Albanian people and protests have taken place throughout our country.

However, it seems that this revolt and irritation goes beyond the Albanian national borders.

London Albanians have risen to their feet for Klodian, protesting in front of the Albanian Embassy in London.

They have been gathering since 16:00 in front of the Albanian Embassy in London, while holding banners in their hands and telephones with lights on.

Protesters chanted “Justice for Klodian”, “I am Klodian”, while the protest was generally peaceful.