Një aksident rrugor ka ndodhur sot në fshatin Gadime të Lipjanit, ku një fëmijë ka mbetur i vdekur.

Dëshmitari i aksidentit, Ardit Ajeti ka thënë për RTV Dukagjini, se ndihma e shpejtë është vonuar rreth dy orë.

Në aksident ka qenë e përfshirë një veturë e tipit “BMW” me targa të huaja, në të cilin gjendeshin familjarë, ndërkaq njëri nga të lënduarit ishte në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ndërkohë, zëdhënësja e Policisë së Kosovës, Flora Ahmeti konfirmoi se aksidenti ka ndodhur rreth orës 15:00, ndërkaq, personi i lënduar ka ndërruar jetë rreth orës 17:00.

“Sot rreth orës 15:00 në fshatin Gadime të Lipjanit, ka ndodhur një aksident trafiku, ku është përfshirë një veturë. Si pasojë e aksidentit tre persona kanë pësuar lëndime trupore dhe të njëjtit janë dërguar për trajtimin e nevojshëm mjekësor. Rreth orës 17:15, jemi njoftuar nga QKUK, se njëri nga personat e lënduar në aksident nuk ka arritë të përballoj plagët dhe i njëjti ka ndërruar jetë”, tha ajo.

A road accident occurred today in the village of Gadime in Lipjan, where a child was left dead.

The witness of the accident, Ardit Ajeti, told RTV Dukagjini that the ambulance was delayed for about two hours.

The accident involved a “BMW” car with foreign license plates, in which there were family members, while one of the injured was in serious health condition.

Meanwhile, the spokesperson of the Kosovo Police, Flora Ahmeti confirmed that the accident happened around 15:00, while the injured person died around 17:00.

“Today around 15:00 in the village of Gadime in Lipjan, a traffic accident occurred, involving a car. As a result of the accident, three people suffered bodily injuries and they were sent for the necessary medical treatment. At around 17:15, we were informed by the UCCK that one of the people injured in the accident could not cope with the injuries and he died “, she said.