Një aksident rrugor është regjistruar pasditen e kësaj të hëne në zonën e quajtur “Astiri”, ku dy persona kanë mbetur të plagosur.Në vendngjarje, pas disa minutash, për shkak të trafikut të rënduar që ka në këtë zonë, kanë mbërritur tre ambulanca.

Një aksident rrugor është regjistruar pasditen e kësaj të hëne në zonën e quajtur “Astiri”, ku dy persona kanë mbetur të plagosur. Dy të plagosurit, identiteti i të cilit nuk dihet ende, kanë qëndruar të shtrirë për disa minuta në tokë, ku ndihmën e parë ua kanë dhënë qytetarët.

Siç shihet në videon që Report Tv disponon, dhjetëra qytetarë janë mbledhur rreth të plagosurve për t’u dhënë ndihmë, edhe pse shihet që gjendja e tyre është e rëndë. Në vendngjarje, pas disa minutash, për shkak të trafikut të rënduar që ka në këtë zonë, kanë mbërritur tre ambulanca.

Nuk dihen ende shkaqet e këtij aksidenti dhe identiteti i personave të plagosur. Ajo që dihet është se në këtë aksident është përfshirë një motor, teksa pritet më shumë informacione.

 

A road accident was recorded this Monday afternoon in the area called “Astiri”, where two people were injured. Three ambulances arrived at the scene, after a few minutes, due to heavy traffic in this area.

A road accident was recorded this Monday afternoon in the area called “Astiri”, where two people were injured. The two injured, whose identities are still unknown, remained lying on the ground for several minutes, where they were given first aid by the citizens.

As seen in the video that Report Tv has, dozens of citizens have gathered around the injured to help them, although it is seen that their condition is serious. Three ambulances have arrived at the scene, after a few minutes, due to heavy traffic in this area.

The causes of this accident and the identity of the injured are still unknown. What is known is that a motorcycle was involved in this accident, as more information is expected.