Blutë e Vlorës kanë arrestuar personin i cili ishte kthyer në tmerrin e Palasës ku grabiti një sërë banesash dhe ka përdhunuar të moshuarat.Prej ditësh i riu grabiste banesat në Palasë,por policia ende nuk kishte rënë në gjurmët e tij teksa sot ka rënë në prangat e bluve.Policia prej kohësh kishte nisur kërkimet intensive për kapjen e tij,teksa sot u arrestua dhe shoqërua në ambjentet e komisariatit të Himarës.

Deri në tani nuk ka pasur një reagim zyrtar nga ana e bluve teksa mbetet ende e pakonfirmuar mosha dhe emri i tij.

Në momentin e shoqërimit në komisariat ai është me një qese të zezë në kokë ku nuk shihet fytyra.

The Blues of Vlora have arrested the person who had returned to the horror of Palasë where he robbed a series of apartments and raped the elderly. e bluve.Police had long started intensive search for his capture, as today he was arrested and escorted to the premises of the Himara police station.

So far there has been no official reaction from the blues as his age and name remain unconfirmed.

At the moment of escort to the police station, he is wearing a black bag on his head where his face is not visible.