Shqiptarja e talentuar, Gala Aliaj, është shpallur fituese e “The Voice Kids” në Belgjikë.

Vajza e artistit, Rober Aliaj shkëlqeu në “The Voice Kids” në Belgjikë, duke rrëmbyer kështu trofeun.

Vajza e vogël e artistit shqiptar ka mahnitur jurinë e “The Voice Kids” në Belgjikë që në fazën e audicioneve të fshehta, ku bëri të katërt anëtarët e jurisë të kthenin karriget që në notat e para muzikore.

Në finale Gala performojë dy këngë të Elton John. Vajza e talentuar bëri historinë me këtë fitore mëse të merituar në vendin ku ajo ka lindur dhe është rritur.

Ashtu siç Gala rrëfeu në emisionin “Top Talk”, ditën e sotme, ishte një vendim i minutave të fundit, vetëm 2 minuta para se konkursi të mbyllej, vendim ky që u “kurorëzua” me fitore.

Fitorja e këngëtares shqiptare u përkrah nga gjithë Belgjika në “The Voice”.


The talented Albanian, Gala Aliaj, has been announced the winner of “The Voice Kids” in Belgium.

The artist’s daughter, Rober Aliaj shone in “The Voice Kids” in Belgium, thus grabbing the trophy.

The little girl of the Albanian artist has fascinated the jury of “The Voice Kids” in Belgium since the stage of secret auditions, where she made the four members of the jury return the chairs from the first musical notes.

In the Gala finale perform two songs by Elton John. The talented girl made history with this much-deserved victory in the country where she was born and raised.

As Gala confessed on the show “Top Talk”, today, it was a last minute decision, just 2 minutes before the competition closed, a decision that was “crowned” with victory.

The victory of the Albanian singer was supported by all of Belgium in “The Voice”.