Princesha Haya, gruaja e gjashtë dhe më e re e miliarderit Sheik Mohammed Al Maktoum, e ka tradhëtuar sundimtarin për rreth 2 vite. Zbulohet se gruaja e sundimtarit për rreth dy vite ka jetuar një histori dashurie me truprojën britanik. Që ky i fundit të mos fliste, Princesha Haya e ka paguar truprojën me rreth 1.2 milion si dhe e ka pajisur me armë të mirë. Kjo tradhëti është zbuluar, teksa çështja u dërgua në Gjykatën e Lartë. Pas konfliktit, Princesha Haya, fitoi kujdestarinë e dy fëmijëve që ka me miliarderin Sheik Mohammed Al Maktoum.

Princess Haya, the sixth and youngest wife of billionaire Sheikh Mohammed Al Maktoum, has betrayed the ruler for about 2 years.

 

It is revealed that the ruler’s wife for about two years has lived a love story with the British bodyguard.

In order for the latter not to speak, Princess Haya paid the bodyguard about 1.2 million and equipped him with a good weapon.

This betrayal was uncovered as the case was sent to the Supreme Court.

After the conflict, Princess Haya gained custody of the two children she has with billionaire Sheikh Mohammed Al Maktoum.