Cristiano Ronaldo pranon se një nga kujtimet e tij më të bukura në karrierë lidhet pikërisht me Juventusin, ndonëse jo në mënyrën që do të donin tifozët e skuadrës bardhezi.

Në një intervistë të dhënë për kanalin e Livescore në Youtube, sulmuesi portugez 5 herë fitues i Topit të Artë ka sjellë në kujtesë të gjithë golat e shënuar, për të veçuar njërin prej tyre si më të bukurin, pikërisht atë ndaj Buffon në çerekfinalet e Ligës së Kampionëve.

“Kam shënuar plot 777 gola dhe natyrisht që çdonjëri ka pasur rëndësinë e vet, por ai më i veçanti për mua mbete goli që i kam shënuar mikut tim Buffon, në çerekfinalet e Ligës së Kampionëve, në vitin 2018. Ishte një nga roveshiatat më të bukura, le të themi perfekte”, tha Ronaldo.

Edhe në listën e ndeshjeve më të bukura, sulmuesi portugez veçon një nga përballjet me Juventusin si kundërshtar, por edhe një sfidë të vlefshme për Kupën e Botës ndaj Spanjës.

“Është e vështirë të zgjedh ndeshjen perfekte, por do të veçoja atë ndaj Spanjës në Rusi 2018, kur shënova tre herë dhe finalen e Ligës së Kampionëve më 2017-ën në Cardiff, sërish ndaj Juventusit, ku arrita të shënoj dy herë”, deklaroi 5 herë fituesi i Topit të Artë.

Cristiano Ronaldo admits that one of his most beautiful memories in his career is related to Juventus, although not in the way that the black and white team fans would like.

In an interview given to Livescore channel on Youtube, the Portuguese striker 5 times winner of the Golden Ball has recalled all the goals scored, to single out one of them as the most beautiful, namely the one against Buffon in the quarterfinals of the League of Champions.

“I have scored a full 777 goals and of course everyone has had their importance, but the most special for me remains the goal I scored against my friend Buffon, in the quarterfinals of the Champions League, in 2018. It was one of the most exciting beautiful, let’s say perfect “, said Ronaldo.

Even in the list of the most beautiful matches, the Portuguese striker singles out one of the confrontations with Juventus as an opponent, but also a valuable challenge for the World Cup against Spain.

“It is difficult to choose the perfect match, but I would single it out against Spain in Russia 2018, when I scored three times and the Champions League final in 2017 in Cardiff, again against Juventus, where I managed to score twice,” he said. 5 times winner of the Golden Ball.