Trashëgimtarja e Top Media, Lori Hoxha njihet si një prej blogereve më të suksesshme në Shqipëri përmes fotove që poston, ku reklamon luksin, veshjet e shtrenjta dhe jetën e bukur që bën.

Në një foto të fundit që ka postuar ajo u ka kërkuar ndjekësve të saj të komentojnë një dëshirë që do i realizohet.

Në sy ka rënë komenti i moderatores Roza Lati, e cila i kërkon t’i fusë në çantë 100 Mijë euro.

Blogerja ka qeshur me komentin e saj teksa komentet e tjera që i kanë kthyer përgjigje Rozës nuk janë edhe kaq dashamirëse.

The heiress of Top Media, Lori Hoxha is known as one of the most successful bloggers in Albania through the photos she posts, where she advertises luxury, expensive clothes and the beautiful life she leads.

In a recent photo she posted she asked her followers to comment on a wish that will come true.

The comment of the moderator Roza Lati has caught my eye, asking her to put 100 Thousand Euros in her purse.

The blogger laughed at her comment while the other comments that have responded to Roza are not so kind.