E ftuar në emisionin “Mos i fol shoferit” ishte këngëtarja e njohur, Eneda Tarifa e cila ka folur për jetën e saj private dhe profesionale.

Gjatë intervistës, Rudina Dembacaj i ka kërkuar publikisht Enedës që të jetë e ftuar si këngëtare në dasmën e saj me Mark Frrokun pas pandemisë së koronavirusit. Eneda ka pranuar me kënaqësi duke shprehur se i pëlqen shumë të dy si çift.

Kujtojmë se Rudina dhe Mark Frroku janë fejuar në muajin maj dhe këtë e ka bërë vetë të ditur moderatorja përmes një “Instastory” ku tregonte në gisht unazën e fejesës.

Rudina Dembacaj: A do kem nderin të jesh një nga këngëtaret e ftuara në dasmën time të dytë?

Eneda Tarifa: Aww mishi kokërr, paskemi dasmë.

Rudina Dembacaj: Po e kemi por të kalojë koronavirusi.

Eneda Tarifa: Do vij me kënaqësi të madhe sepse çifti juaj realisht më pëlqen dhe shkoni.

Rudina Dembacaj: Faleminderit mezi po presim

Invited to the show “Don’t talk to the driver” was the famous singer, Eneda Tarifa, who spoke about her private and professional life.

During the interview, Rudina Dembacaj publicly asked Eneda to be invited as a singer at her wedding to Mark Frroku after the coronavirus pandemic. Eneda has gladly admitted that she loves both of them as a couple.

We recall that Rudina and Mark Frroku got engaged in May and this was announced by the moderator through an “Instastory” where she pointed to the engagement ring.

Rudina Dembacaj: Will I have the honor of being one of the singers invited to my second wedding?

Eneda Tarifa: Aww grain meat, we have a wedding.

Rudina Dembacaj: Yes, we have it, but let the coronavirus pass.

Eneda Tarifa: I will come with great pleasure because I really like your couple and go.

Rudina Dembacaj: Thank you, we are looking forward to it